19 Mart 2007

Piramit Pasta


Malzemeler:
500gr pötibör bisküvi
150gr tereyağı
4 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı süt
çikolata sosu
Hazırlanması:
Tereyağını eritip süt ve kakao ile karıştırın. Bisküvileri kırıp sütlü karışıma ekleyin. Karışımı streçe veya folyoya sarıp piramit şekli verin. Pastayı buzlukta 2-3 saat bekletin. Donunca tarifine göre hazırladığımız çikolata sosunu soğuk olarak dilimlenmiş pastanın üzerine dökün servis yapın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika bir blog..Ancak bu tarifte bir şey eksik değil mi?:ŞEKER...

nes dedi ki...

teşekkür ederim. hayır eksik diil. şeker konulmuyor. bisküviler ve çikolatalı sos karşılıyor şeker ihtiyacını.