02 Ocak 2008

Yeni Yıl Yeni Başlangıçlar

Ücretsiz bedava resim yükleme servisi resim yükleme servisi

Sanırım etkinliklere alışmaya ve sevmeye başladım :) En güzel hediyeler etkinliğinden sonra Yeni Yıl Yeni Başlangıçlar etkinliğinede katıldım. Göndereceğim hediyeleri hazırlamak çok keyifliydi benim için ama bana gönderilen hediyeleri alınca daha çok keyiflendim :) Marmaristen sevgili Ayşe Hanım bana Osmanlı Mutfağı kitabı, bir paket mis kokulu kahve ve harika kartlar göndermiş. Çok zevkli bir seçim olmuş. Çok teşekkür ederim. Osmanlı Mutfağı kitabı ne zamandır almak istiyordum ama bir türlü fırsatım olmadı. Artık gerekte kalmadı. Kitabımdan denediğim tarifleri ileriki günlerde paylaşırım inşallah :) Tekrar çok teşekkürler hem Ayşe hanıma hemde etkinliği düzenleyip emek veren Burçak'a.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli Neslihan Hanım,
Hediyeleri beğendiğinize sevindim. Umarım yeni yılda gönlünüzden geçen her dilek yerine gelir. Nice mutlu yıllara.
Siz yapmak istediğim harika bir organizasyona sahipsiniz. Umarım yeni yılda daha da büyürsünüz. Blogunuzu özenle takip ediyorum inşallah banada nasip olur böyle güzel pastalar yapmak fakat burada öğretecek ustalar yok ne yazık ki. Kitaplarla yetinmek zorunda kalıyorum. Sevgiyle kalın. Ayşe

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Sevgili Neslihan, hediyelerin çok çok güzel! Hediyelerini güle güle kullan! Dilerim etkinlikten keyif almışsın-
dır!

nes-kafe dedi ki...

Ayşe hanım tekrar çok teşekkür ederim :)
Bende sora sora yapıyorum kitaplar en büyük yardımcım. Sadece 2 kez birkaç saatlik ders alabildim. Eminim sizde çok güzel şeyler yaparsınız.

Burçak teşekkür ederim evet çok keyifliydi :)