02 Ocak 2008

2008 herkese sağlık mutlukuk huzur ve başarı getirsin

Ben 2008 e uyuyarak girdim :)))) O gün o kadar yoruldumki akşam yemeğini yedikten sonra daha fazla dayanamadım :) Sanırım bütün sene uyuyacağım :p

O güne yapmam gereken pastalar olduğu için kendi pastamızı kremalı yapmak zorunda kaldım fazla süsleyemedim çünkü hiç vaktim kalmadı. Uyuyakaldığım içinde yiyemedim zaten :) Ne hayaller kurmuştum bu pasta için ama kısmet değilmiş seneye artık.



Yılbaşı hindisini bu sene annemle pişirdik. Bu resim kursta yaptığımız hindi dolması resmi bizim yaptığımızda hemen hemen benzeri ama o koşuşturmada çekemedim resim filan. Tarifi en kısa sürede yazacağım deneyenlerin memnun kalcağından eminim.



Hindi dolması tarifini pazar günü öğrendiğim ve çoook yoğun olduğum için sizlerle daha önce paylaşamadım kusura bakmayın lütfen. Artık ileriki günlerde yada 12 ay sonra denemek isteyenler dener :))

http://www.nes-kafe.com

16 yorum:

Gönül dedi ki...

canım ellerine sağlık annenin ve senin ama ben tarifiiiiiiiiiiiiiiiiiii en kısa değilll ennnnnnnnn kısa zamanda bekilyorum...öptüm canikom..sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Yeni yiliniz kutlu olsun,sevgiler.

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Sevgili Nes'cim,
Ellerine sağlık, çam ağacın pek şık olmuş:))
Tarifleri bekliyorum:)
Sevgiler.....

Adsız dedi ki...

uzun süredir blogunuzu takip ediyorum.inanılmaz güzel şeyler yapıyosunuz.size özenip aşka gelip mutfağa giriyorum ama oğlum sağolsun işe başlamama bile müsade etmiyo.e o uyuduktan sonrada benim pilim tükenmiş oluyo.blogunuzu bloguma ekledim(nasıl bir cümleyse artık bu:))keşke yine istanbulda olsaydımda sizinle ve ürettiğiniz o muhtesem tatlarla tanışma fırsatım olsaydı.sevgiyle kalın.

Pastanı Seç dedi ki...

ellerine sağlık çam ağacına bayıldım.

pek güzel olmuş.

sevgilerimle

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık hepsiş mükemmel olmuşş emeğinize sağlık

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Mutlu yıllar :) valla uykuya asla hayır demem. Aslında öğle uykusuna yatmayan ve pazar günü bile herozlar öterken ayağa dikilen biri olarak hafta içi kalmak ve kızı okula göndermek benim için çin işkencesi.
O nedenle yeni yıla uykusuz girmekten iyidir. Bu arada hindi dolmasıda gözümden kaçmadı hani süper görünüyor. Ama hindide benimle aynı fikirdemi bilmem artık :)))))

Sevgiler...

gülriz dedi ki...

Neslihancığım, kremalı yapmak zorunda kaldım demişsin ama pasta şahane olmuş bence. Yiyemediğineyse çok üzüldüm; ayırmamışlar mı sana bir dilimcik bile??? Canım, 2008 umarım tüm güzel günleri beraberinde getirir. Kocaman sevgiler

Leziz Tarifler dedi ki...

Neslihan'cım, Yeni yılını kutlamak için uğradım, yeni yıl sana ve ailene mutluluklar getirsin canım. Her şey gönlünce olsun. Sevgiler..

Leziz Tarifler dedi ki...

Yeni yılını kutlamak için uğradım, yeni yıl sana ve ailene mutluluklar getirsin canım. Her şey gönlünce olsun. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

aynı ben bende uyumuşum hiç hatırlamıyom
aryana soran peee tembeller bizi
sevgiler kocaman

Ferah Gülşen dedi ki...

Nes'cim - iade-i ziyarete geldim. Senin kütük pastan pek bi değişik olmuş çok beğendim. Eline sağlık.

Eya dedi ki...

Sevgili Neslihan
Taze bir blogcu olarak iyi seneler diliyorum bende...

sevgiler

zehra

Adsız dedi ki...

slm canım
ilgine teşekkür ederim.inşallah bu hafta görüşürüz .harika şeyler yapmışsın ellerine sağlık.iyi haftalar

nes-kafe dedi ki...

Tarifi verdim :)

İyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim :)

dilek bende çoluk çocuk yok o yüzden can sıkıntısına kendimi mutfağa vuruyorum :) oğluşun çok tatlı maşallah :)

çalışan anne arkadaşım bende uykuya hayır diyemem ve her fırsatta uyurum :) hindinin pek itiraz edecek hali kalmamıştı zaten :)))

gülriz teşekkür ederim canım :) pasta kalmıştı ama ben uyandığımda herkes kalkıyordu bende uyku sersemi isteyemedim :) evde diildik yılbaşında:)

AYSUN dedi ki...

Nes hani ibinin doom gününde yaptığın kurabiyeler vardı ya onların tarifini nerde bulabiliriz? Bu arada mutlu huzurlu bir yıl diliyorum. Tabii ki bebişli:)