08 Nisan 2007


İşyerinden arkadaşımın dünya tatlısı kızının 1.yaş günü için yaptım bu pastayı. Biraz kalabalık bir doğumgünü olacağı için bu şekilde yaptım. İlk kez katlı pasta yaptığım için acmiliklerim oldu. Mesela katları pek orantılı koyamadım. Hafif yamukluk oldu. Üst katta çatlama oldu. Sinir oldum. Düzeltmek içinde çok geçti. Artık öyle götürmek zorunda kaldım. Kusura bakma arkadaşım.
Allah Tuba'ya nice sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri sevdikleriyle birlikte nasip etsin inşallah.
Bu pastada Güler annenin (kayınvalidem) doğumgünü için. Tuba'nın pastasında çok yorulduğum için bu pasta biraz aceleye geldi. İkisinide bitirdiğimde sabah 6 olmuştu ve ben bitmiştim :))) Şükür ikiside beğenildi ve benim bütün yorgunluğum geçti :)


9 yorum:

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık Neslihan . Her iki pastada çok güzel olmuş. Vallahi iyi cesaret etmişsin ilk sipariş pastada böyle 3 katlı pasta yapmaya . Çok da başarılı olmuş. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Neslihan , Çok muhteşem olmuş ellerine sağlık

sevgiler

nur ayday

Adsız dedi ki...

Sevgili Neslihan,
Tuba'nın doğum gününde bizzat bulunan ve o harika pastanın tadına bakan biri olarak pastan harika olmuştu ellerine sağlık...

Emel MELEK

acicikolata dedi ki...

super olmus tebrik ederim.

Yemekbahane dedi ki...

Neslihan,

Ben de iki pasta yaptım bu hafta ve yorgunluğunu anlayabiliyorum.
Pastalarının her ikisi de muhtesem..Ellerine sağlık.

Sevgiler
Müge

Adsız dedi ki...

Neslihan'cığım
seni sobeledim

nes-kafe dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşlar :)

Sobeyede en kısa zamanda cevap vereceğim :)

Begüm dedi ki...

Selam,
ptırcık kızımız tuğba'nın doğumgününde bizzat pastayı yeme şerefine eriştim.Hoş hangi tatlıyı bulsam yerim diyenlerdenim ama pasta ve kurabiyeler gerçekten çok lezzetliydi.Çatlak,orantısızlık hiçbir şey göze batmıyordu.Ellerinize sağlık.başarılar
sevgiler

pastamalzemeleri dedi ki...

cok gusel olmus ellerınıze saglık