25 Şubat 2008

Asker ablası oldum :)

Geçen hafta izinliydim. İlk günler bol bol dinlendim. Sonraki günler pastalarımı yaptım. Bugün tekrar işe döndüm malesef :( Keyifli bir hafta geçirdim tek kötü yanı bugün işe dönmek oldu :)

Cuma günü erkek kardeşimi davullarla zurnalarla askere uğurladık. İnşallah hayırlısıyla gider gelir. Allah bütün askerlerin yar ve yardımcısı olsun. Kolaylık versin. Özellikle oparasyonlara çıkanlara...

Şu sıralar pek yeni bir şeyler denemiyorum. Vaktimde olmuyor zaten. Kardeşime bile pasta yapamadım giderken. Sadece istediği brownie karamel cheesecake i yapabildim ondan yedirebildim :) İnşallah izne geldiğinde yada dönüşüne yaparım güzel bir pasta.

Boyun ağrılarım azaldı ama tamamen geçmedi malesef. En iyi ilacı yüzmekmiş. Sudan çok korkmama rağmen yüzmeye gitmeye karar verdim. İnşallah faydası olur.

Diş ve diş eti tedavim hala devam ediyor. Çok sıkıldım artık her hafta dişçiye gitmekten ama başka çarem yok. Son 1 ayım inşallah sonrasında çook rahat edicem. Bu yüzdende yeni tarifler yapamıyorum. Ben yiyemedikten sonra ne gerek varki :D

15 Şubat 2008

Debbie Brown

Pastamalzemeleri.com un düzenlediği Debbie Brown'un eğitimine katılamayacaktım ve çok üzülüyordum son anda katılabildim. Harika bir gün geçirdim. Debbie Brown gibi bir ustayı seyretmek ondan eğitim almak müthişti. Çok şey öğrendim. Çok faydalı oldu. Keşke daha çok eğitim alabilme imkanı olsaydı.