21 Nisan 2007

11h1 in piknik pastası :)





Eşimin arkadaşının sınıfının düzenledikleri piknik için yaptım bu pastayı. Kendileri bir talepte bulunmayınca bende piknik için piknik temalı bir pasta yapayım dedim :)

20 Nisan 2007

Aşık Kalpler

Esra Karadogan'ın yaptığı bir tasarım. Bende bu şekilde yaptım erkek kardeşim ve kızarkadaşı için :)

19 Nisan 2007

Arı Vız Vız Vız :)


Fikir Debbie Brown'dan yine ama onunkinden baya farklı oldu :))

Daha iyi bir makina almalıyım resimler berbat çıkıyor bu fotoğraf makinasıyla :S

16 Nisan 2007

Yaramaz Kedi

Debbie Brown'un 50 Easy party Cakes kitabındaki kedili modelini yapmaya çalıştım :) Ay yuvarlak kaplamak ne kadar zormuş. Allahtan üzerine tekrar sarma yaptık. Benim ipim biraz kalın oldu. Battaniye ipi bu canım kalın kalın sıcacık battaniyeler örmek için bu yumak :P

Eğitimde Başlayıp Evde Tamamladığım Pasta :)


Cumartesi günü Pasta Malzemeleri sitesinin düzenlediği Zeynep Ada ile Modelleme Eğitimine katıldım. Benim için çok faydalı bir eğitim oldu. Çokda keyifli bir gündü.






Buda benim filim :p



Ve yaramaz ayıcık :))

11 Nisan 2007

Cupcake


Bebek Figürü

Bu bebeği Tuba'nın pastası için hazırlamıştım ama sonra fazlalık oldu gibi geldi bana koymaktan vazgeçtim. İlk bebek figürüm biraz acemice :p

08 Nisan 2007


İşyerinden arkadaşımın dünya tatlısı kızının 1.yaş günü için yaptım bu pastayı. Biraz kalabalık bir doğumgünü olacağı için bu şekilde yaptım. İlk kez katlı pasta yaptığım için acmiliklerim oldu. Mesela katları pek orantılı koyamadım. Hafif yamukluk oldu. Üst katta çatlama oldu. Sinir oldum. Düzeltmek içinde çok geçti. Artık öyle götürmek zorunda kaldım. Kusura bakma arkadaşım.
Allah Tuba'ya nice sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri sevdikleriyle birlikte nasip etsin inşallah.
Bu pastada Güler annenin (kayınvalidem) doğumgünü için. Tuba'nın pastasında çok yorulduğum için bu pasta biraz aceleye geldi. İkisinide bitirdiğimde sabah 6 olmuştu ve ben bitmiştim :))) Şükür ikiside beğenildi ve benim bütün yorgunluğum geçti :)


01 Nisan 2007

Örümcek Adam Pastası

Babamin arkadasinin 10 yasindaki kızı icin yaptim bu pastayı. İlk figür çalışmam ve çokda hasta olmam sebebiyle örümcek adamım biraz özürlü oldu :)